Η εταιρεία

Η Olight παρέχει φακούς υψηλής ποιότητας που έχουν δοκιμαστεί για να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, όπως φακούς EDC, φακούς Tactical, προβολείς, φακούς ποδηλάτου, φακούς camping και αξεσουάρ.

Για χρόνια η Olight προσπαθεί να προσφέρει εργαλεία αιχμής που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καλύτερο δυνατό στη καθημερινή σας εργασία ή στην εξερεύνηση σας σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Στόχος

Ο στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων ώστε να κατακτήσετε τη νύχτα και να μην χάσετε τις ευτυχισμένες στιγμές σας. Το πιο σημαντικό , ο απώτερος στόχος μας να σας φτιάξουμε τη διάθεση στις πιο σκοτεινές στιγμές σας.

Η εταιρεία

Η ΖΑΝΝΗΣ Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1992, και κατάφερε να είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες Λιανικής και Χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα. Καλύπτει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων από τις κορυφαίες μάρκες, ηλεκτρικών εργαλείων, χρωμάτων, επίπλων, μικρών οικιακών συσκευών και ειδών ναυτιλίας.

Στόχος

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας, να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές

Το όραμά μας

Η δημιουργία νέων δυνητικών πελατών.
Η αύξηση των πωλητών μας και η βελτίωση της στρατηγικής μάρκετινγκ.

Οι αξίες μας

Σεβασμός στους πελάτες,στους υπαλλήλους μας και στο περιβάλλον.
Πάθος για τελειότητα. Ακεραιότητα και ειλικρίνεια σε κάθε μας πράξη.