Σώμα Φακών Olight

Χρησιμοποιούμε μόνο σκληρά ανοδιωμένο αλουμίνιο και πλαστικό PC/ABS στο σώμα φακών Olight

ΣΩΜΑ ΦΑΚΩΝ OLIGHTΤο σώμα αλουμινίου των φακών Olight είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στην σκληρή χρήση.

Διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε πρόσκρουση, σύνθλιψη ή κάμψη ενώ παράλληλα είναι όσο το δυνατό μικροί και ελαφριοί χωρίς να θυσιάζεται τίποτα από την αντοχή τους. Το αλουμίνιο είναι τύπου ΙΙΙ, σκληρά ανοδιωμένο για αντοχή στη διάβρωση και στις φθορές από χρήση, ενώ είναι μη αγώγιμο. Αυτό το υλικό και η επεξεργασία του που χρησιμοποιεί η Olight, χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή προϊόντων με μεγάλη διάρκεια ζωής σε συνθήκες σκληρής χρήσης.

Η Olight χρησιμοποιεί επίσης πολυανθρακικό / ακρυλονιτριλο – βουταδιένιο – στυρόλιο (PC / ABS) πλαστικό, το οποίο χαρακτηρίζεται από την μεγάλη αντοχή του και τις εξαιρετικές ιδιότητες του σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα μείγματα PC / ABS αντέχουν στις καταπονήσεις που δημιουργούνται από τις φυσικές εναλλαγές στις συνθήκες του περιβάλλοντος, όπως απότομη αύξηση η μείωση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Πλαστικό από PC / ABS χρησιμοποιείται για να κάνει δομικά ισχυρά τα εξαρτήματα συσκευών για χρήση σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών όπως μέρη αυτοκινήτων, κτηρίων και κατασκευών γενικότερα, σε καταναλωτικά αγαθά, ηλεκτρονικά είδη και συσκευασίες.