Μπαταρίες Φακών Olight

Τροφοδοσία φακών Olight

bataries-fakon-olightΟι φακοί Olight τροφοδοτούνται από διάφορα είδη πηγών ενέργειας συμπεριλαμβανομένων των αλκαλικών μπαταριών ΑΑΑ, ΑΑ, των CR123A ιόντων λιθίου, τις 18650 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καθώς και μιας ειδικής σχεδίασης επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (προβολέας μόνο). Καθεμία από αυτές έχει τη δική της διάρκεια. Έχουμε μοντέλα φακών που ταιριάζουν σε κάθε είδος ανάγκη και εφαρμογή, με αντίστοιχες επιλογές μπαταριών.

Η μπαταρία λιθίου CR123A που χρησιμοποιούν οι φακοί Olight εγγυάται μέγιστη απόδοση, έως και διπλάσια από την αλκαλική μπαταρία AA, δίνοντας στους φακούς Olight σημαντικά μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. Οι μπαταρίες CR123A που επιλέγει η Olight για τους επαγγελματικούς φακούς της, με τάση εξόδου 3 volts ανά μπαταρία σταθερά μέχρι το τέλος της ζωής τους, είναι πολύ αποδοτικότερες από τις κοινές αλκαλικές μπαταρίες με τάση εξόδου 1,5 volts που χρησιμοποιούν οι κοινοί φακοί.

Τέλος, οι μπαταρίες λιθίου τείνουν να έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και η ανοχή στη θερμοκρασία από τις αλκαλικές. Το μειονέκτημα των μπαταριών CR123A είναι ότι κοστίζουν περισσότερο και μπορεί να μην είναι ευρέως διαθέσιμες. Οι Olight CR123A μπαταρίες είναι κορυφαίας ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Οι αλκαλικές μπαταρίες AA και AAA χαρακτηρίζονται από τη χαμηλή τιμή τους και την ευρεία διαθεσιμότητα τους. Βρίσκονται παντού, και κάνουν το κόστος της λειτουργίας ενός φακό πολύ λογικό.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αρχικά κοστίζουν περισσότερο, αλλά αποδίδουν καρπούς μακροπρόθεσμα, εξαλείφοντας την ανάγκη να αγοράζεις συνεχώς ανταλλακτικές μπαταρίες. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι ιδιαίτερα βολικές για όσους χρησιμοποιούν τους φακούς τους συχνά, είτε σε υπηρεσία ή για εργασία.