Διακόπτες Και Χειριστήρια Φακού

Οι λειτουργίες έλεγχου του φακού Olight

Διακόπτες Και Χειριστήρια ΦακούΥπάρχουν δύο κύριες λειτουργίες στον έλεγχο ενός φακού: η ενεργοποίηση – απενεργοποίηση και η επιλογή των διαφορετικών τροπών λειτουργίας. Η Olight έχει σχεδιάσει προσεκτικά τη γραμμή των φακών της με κουμπιά ελέγχου που είναι διαισθητικά, εργονομικά και κατάλληλα για να ταιριάζουν στο χέρι. Για παράδειγμα, ένας τακτικός φακός προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από τις αρχές επιβολής του νόμου, τους στρατιωτικούς κ.τ.λ. διαθέτει διαφορετικού τύπου κουμπιά ελέγχου από ένα φακό γενικής χρήσης που έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρός και συμπαγής. Έχουμε εξετάσει προσεκτικά πώς οι φακοί χρησιμοποιούνται σε διάφορες καταστάσεις και αναπτύξαμε διαφορετικούς τύπους ελέγχου για το καθένα. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε κάθε φακό και να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ενεργοποίηση του φακού

Οι φακοί Olight διαθέτουν διακόπτες που βρίσκονται στο πλάι ή στο πίσω μέρος του φακού για να ανοίγεις και να κλείνεις το φακό. Οι διακόπτες στο πλάι είναι ευέλικτοι, εξαιρετικά συμπαγείς και εύκολοι για συχνή χρήση ακόμα και στους πιο μεγάλους φακούς. Μερικοί από τους Olight πλαϊνούς διακόπτες είναι πολύ εύκολοι στη λειτουργία – απλά πιέστε μία φορά και ανοίξτε το φακό – πατήστε ξανά για τον κλείσετε. Κάποιοι έχουν διακόπτες κλικ, οι οποίοι παρέχουν στιγμιαία ενεργοποίηση, πατώντας μερικώς το διακόπτη, καθώς και ενεργοποίηση – απενεργοποίηση του φακού με πλήρη πάτημα του διακόπτη.

Οι διακόπτες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του φακού συνήθως χρησιμοποιούνται για τακτικές εφαρμογές γιατί αυτοί οι διακόπτες μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα με την αφή (με ή χωρίς γάντια) και ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό του φωτός, πολλές τεχνικές έχουν αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου για να εξυπηρετούν ένα φακό με αυτό το τρόπο. Ωστόσο, οι διακόπτες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του φακού μπορεί να γίνουν δύσκολοι να τους χειριστείς σε μεγάλους φακούς. Η Olight χρησιμοποιεί διακόπτες με κλικ, οι οποίοι παρέχουν στιγμιαία ενεργοποίηση πατώντας μερικώς το διακόπτη, καθώς και ενεργοποίηση – απενεργοποίηση πατώντας πλήρως τον διακόπτη.

Επιλογές λειτουργίας

Η Olight κατασκευάζει τελευταίας τεχνολογίας φακούς με πολλαπλά επίπεδα φωτεινότητας, με λειτουργία προβολέα για να αποπροσανατολίζει τους εισβολείς και κλείδωμα λειτουργίας για αποφυγή κατά λάθος ενεργοποίησης. Όλες αυτές οι λειτουργίες μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση, αλλά έχουμε σχεδιάσει τους φακούς μας ώστε να είναι απλοί και διαισθητικοί. Οι φακοί μας έχουν τρεις λειτουργίες, ανάλογα με το μοντέλο: διακόπτης στο πλάι του σώματος του φακού, διακόπτης στο πίσω μέρος του φακού και ρύθμιση από τη κεφαλή του φακού.

Τα μοντέλα με διακόπτη στο πλάι του σώματος του φακού, συνήθως ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται με ένα απλό πάτημα και διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας πατώντας το κουμπί προς τα κάτω συνεχόμενα. Αυτοί οι φακοί είναι εύκολοι στη χρήση, με διπλό κλικ όταν τα φώτα είναι κλειστά, αυτό θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στο φωτεινότερο επίπεδο και όταν το φως είναι ήδη ανοιχτό, αυτό θα ενεργοποιηθεί σε λειτουργία προβολέα.

Τα τακτικά μοντέλα διαθέτουν ξεχωριστά χειριστήρια για να αποφύγουν κάθε πιθανή σύγχυση και εξασφαλίζουν ότι όλες οι λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν γρήγορα, υπό καταστάσεις πίεσης και με γάντια – ο διακόπτης στο πίσω μέρος του φακού ενεργοποιεί μόνο το φακό (όπως το περιγράψαμε παραπάνω), και το επίπεδο φωτεινότητας ρυθμίζεται από τη κεφαλή του φακού και από διακόπτη στο πίσω μέρος του φακού. Επίσης, ο διακόπτης στο πίσω μέρος του φακού παρέχει πρόσβαση στο υψηλότερο επίπεδο φωτεινότητας και λειτουργία προβολέα με ένα γρήγορο διπλό ή τριπλό κλικ, αντίστοιχα. Είτε πιέζοντας το διακόπτη στο πλάι ή στο πίσω μέρος του φακού είτε γυρίζοντας τη κεφαλή του φακού, μπορείτε εύκολα να πετύχετε διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.